Complete interieurs voor de moderne dierenartsenpraktijk
STALA Innovatie heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een specialist in interieurs voor dierenartsenpraktijken. Dat betekent dat u bij ons kunt rekenen op een grote specialistische knowhow. Dankzij de samenwerking met Instruvet en AUV zijn onze interieurontwerpers vertrouwd met de certificeringcriteria voor kwaliteitsborging en de laatste ontwikkelingen, voorschriften en richtlijnen op het gebied van hygiëne, Arbo en meer.
 
Moderne dierenartsenpraktijk
De hedendaagse praktijk biedt aanzienlijk meer dan enkele onderzoekskamers. De moderne praktijk fungeert als medisch centrum, informatiecentrum en verkooppunt van medicijnen en verzorgingsartikelen. Het is daarom van groot belang dat de ambiance en uitstraling van uw praktijk zoveel mogelijk is afgestemd op de wensen en verwachtingen van uw klanten. STALA Innovatie kan u hierin optimaal adviseren.
 
Bent u alleen op zoek naar een passende uitbreiding van uw bestaande interieur? Dan kunt u bij ons ook terecht voor losse componenten zoals medicijn- en apotheekkasten, vitrines, balies, medische- en administratieve werkplekken, wachtkamermeubilair en opslagmogelijkheden voor voer. 
 

LeveringsprogrammaTerug naar het overzicht