Modelbouw, Polyesterverwerking, Spuittechniek 

De afdeling MPS staat voor Modelbouw, Polyesterverwerking en Spuittechnieken en is onder te verdelen in Modelbouw, Glasvezel Versterkte Kunststoffen en Spuitwerk.
 
Zo wordt polyester steeds meer toegepast vanwege de vele uitstekende eigenschappen. Denk maar aan de toepassing voor 
 
 - Grote vergadertafels of directietafels die speciaal worden afgelakt, eventueel voorzien van uw logo of worden afgeplakt met HPL.
- Balies of onderdelen hiervan in polyester, vanwege vormgevingsvrijheid e.d. 
 
Modelbouw en GVK 
 
Wij beschikken bij STALA Innovatie over veel kennis en een jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van modellen, mallen en producten van Glasvezel Versterkte Kunststoffen. Onze kracht is onze flexibiliteit. We vinden de juiste olossing, juist bij niet alledaagse vraagstukken. Van uw tekening of schets maken wij het 3D-zichtmodel of productiemodel met alle gewenste uiterlijke eigenschappen.
 
Spuitwerk 
 
Ook in spuitwerk zijn we sterk. Producten, modellen en interieurs voorzien we van spuitwerk in iedere gewenste kleur en met iedere gewenste glansgraad, structuur en hardheid. Naast alle gebruikelijke laktechnieken verzorgen we effectcoatings, met bijvoorbeeld spetteroptiek of antislipeffect. Ook voor structuurcoatings, zoals een craquele-effect kunt u bij STALA Innovatie terecht.
 

klik hier voor het productoverzicht.Terug naar het overzicht